UUTTA!

Ihana luomupuuvilla-pellava

Tänä keväänä mallistossamme on ensimmäistä kertaa kudotusta kankaasta valmistettuja vaatteita lapsille ja aikuisille. Kangasmekot, -paidat, -hameet ja -housut on valmistettu kauniista ja miellyttävän tuntuisesta luomupuuvilla-pellava -sekoiteesta. 

Puuvilla-pellavaiset Viola- ja Red Clover -vaatteet ovat GOTS-sertifioituja ja ne on valmistettu vastuullisesti Ukrainassa. Kesään täydellisesti sopiva, ihana materiaali on 81 % luomupuuvillaa ja 19 % pellavaa. Viileämpinä kevätpäivinä alle voi pukea pitkähihaisen paidan ja päälle neuletakin!

Being Mainio

Being Mainio is about being bold. Staying true to your attitude. 

We root for all kids

We root for all kids: the explorers, the misfits, the brave ones and the poets. 

We believe in adventures, field trips, never-ending curiosity and letting kids be kids. 

Sinä muutat maailmaa

Mainiota on suhtautua maailmaan ja sen asukkeihin myötätuntoisesti ja lempeästi. Mainiota on kunnioittaa ympäristöä.

Oletpa nuori tai vanha, iso tai pieni, lähellä tai kaukana - sinä muutat maailmaa. Me olemme mukana seikkailussasi.

Mainio on GOTS-sertifioitu

Mainio on Suomen ainoa GOTS-sertifioitu lastenvaatemerkki. Take a Break -malliston vaatteilla on GOTS-sertifikaatti ja vaatteiden materiaali on luomupuuvilla. Vaatteiden riippulapussa ja pesuohjelapuissa on GOTS-lupanumero jolla löydät tiedot vaatteen valmistaneesta tehtaasta.

GOTS eli Global Organic Textile Standard on maailman johtava luomutekstiilien sertifiointijärjestelmä. Tuotantoketjun kaikkien toimijoiden tulee noudattaa sertifikaatin tiukkoja ekologisia vaatimuksia. Puuvilla viljellään ilman kemiallisia torjunta-aineita ja keinolannoitteita eikä värjäyksessä tai painamisessa saa käyttää haitallisia kemikaaleja. Työolosuhteiden täytyy olla turvalliset ja palkkojen, työaikojen ja työntekijöiden oikeuksien tulee täyttää kansainvälisen työjärjestö ILO:n asettamat kriteerit. 

LUE LISÄÄ

KEVÄT-KESÄ 2023

TAKE A BREAK

Take a Break -mallistoon kokosimme Suomen kauneimman kesäpäivän. Huilaa, pidä tauko! Lähde retkelle. Lue kirjaa, kävele kukkaniityllä. Kiipeä puuhun, tee uintireissu 🧡

Malliston kielot, metsämansikat, orvokit ja apilat sekä pienet eläimet ja ötökät vievät kesäiselle eväsretkelle.

Kaikki malliston vaatteet ovat luomupuuvillaisia ja GOTS-sertifioituja. Iso osa mallistosta on jälleen saatavilla myös koossa 146/152.

Tutustu mallistoon!