KIERRÄTÄ JA MUUTA KÄYTETYT MAINIO-TUOTTEESI LAHJAKORTEIKSI

Haluamme tehdä kierrättämisen sinulle mahdollisimman helpoksi! Lähetä käytetyt Mainio-tuotteesi Ninyesille, Ninyes ostaa ne lahjakorttia vastaan ja etsii niille uuden kodin!


Ninyes maksaa sinulle jokaisesta myyntiin hyväksytystä vaatteesta joko 70 % tai 50 % sen arvioidusta myyntihinnasta. Saat lahjakortin käyttöösi lähes heti, eikä sinun tarvitse odotella vaatteiden myyntiä. Helppoa, nopeaa ja vastuullista!


Kierrätyskumppanimme on suomalainen Ninyes, joka on Pohjois-Euroopan ensimmäinen ja ainoa käytettyjen, vain vastuullisesti valmistettujen vaatteiden kauppapaikka. Ninyesin verkkokaupasta löydät parhaat käytetyt Mainio-tuotteet. 

HELPPOA JA NOPEAA

1. Täytä ja lähetä kierrätyslomake.

2. Pakkaa myytävät vaatteet, lisää paketin sisään lappu, jossa on nimesi, numerosi ja meiliosoitteesi. Katso tarkemmat postitusohjeet alta.

3. Kun Ninyes on vastaanottanut ja käsitellyt vaatteesi, saat sähköpostiisi vaatteiden hyvitysarvon. Kun olet hyväksynyt arvon, saat lahjakortin sähköpostiisi.

Ninyes maksaa sinulle jokaisesta myyntiin hyväksytystä tuotteesta joko 70% (tuotteista, joiden arvo on yli 70€) tai 50 % (tuotteista, joiden arvo on alle 70€) tuotteen arvioidusta myyntihinnasta. Hyvitys maksetaan lahjakortin muodossa. Saat lahjakortin noin kahden viikon kuluttua siitä kun olet lähettänyt kierrätettävät vaatteesi Ninyesille. Lahjakortti on voimassa kolme kuukautta antopäivästä.

Lisätiedot, tarkat ohjeet ja ehdot löytyvät kierrätyskumppanimme Ninyesin nettisivuilta.

Seuraa Mainiota ja Ninyesiä somessa ja bongaa ajankohtaiset kampanjat!

MITÄ VOIN KIERRÄTTÄÄ?

KYLLÄ KIITOS:

Kaikki Mainio-mallistojemme aikuisten ja lasten vaatteet ja asusteet sekä kodin liinavaatteet. Tuotteiden tulee olla hyväkuntoisia, ehjiä ja puhtaita, siistejä ja myyntikelpoisia. Oletetun myyntihinnan tulee olla vähintään 10€.

EMME OTA VASTAAN:

Likaiset, tahraiset tai rikkinäiset, harmaantuneet, haalistuneet tai värjääntyneet, kopiotuotteet tai jo loppuun käytetyt tuotteet. Tuotteissa ei saa olla eläinten karvoja eikä voimakkaita hajuja. Mallikappaleet tai II-laatu, joiden Mainio-tuotemerkki on leikattu kahtia. Emme ota vastaan hygieniatuotteita tai pieniä asusteita.

MIKSI?

Jotta käytetyt Mainiot olisivat mukana eri lasten leikeissä mahdollisimman pitkään ja jotta niiden kierrättäminen eteenpäin olisi sinulle mahdollisimman helppoa, turvallista ja hyödyllistä. Mitä pitempi yksittäisen vaatteen käyttöaika on, sitä pienempi sen kokonaisvaikutus luonnolle on. Kierrättämällä voimme pienentää vaatteista syntyvää hiilijalanjälkeä.
Mainio-vaatteet on tehty huolella. Haluamme, että ne saavat pitkän ja hyvän elämän sisarukselta, serkulta ja kaverilta toiselle. Mainiot on tarkoitettu elämään ja leikkeihin, laita ne kiertämään!

Kiitos, että kierrätät!

POSTITUSOHJEET

Postitus Suomesta:
Matkahuollon ja Postin koodit toimivat vain Suomessa. 
Matkahuollon palautuskoodi: 9545051
Postin asiakaspalautustunnus: 671577
Lähetysosoite: Ninyes Oy, Veneentekijäntie 18 B, 00210 Helsinki
Voit myös tuoda vaatteet ilmaiseksi:
• Ninyes Oy, Veneentekijäntie 18 B, Helsinki
• Kauppakeskus Redi / Second Hand Market 3 krs., Hermannin rantatie 5

Postitus muista maista:
Lue tarkemmat postitusohjeet ja -hinnat Ninyesin nettisivuilta.

Mainio x Ninyes Second Hand Collection

Mainion tuotteet ovat nyt myynnissä myös Ninyesin verkkokaupassa!
Klikkaamalla alla olevia tuotteita siirryt suoraan Ninyesin verkkokauppaan.