KÄYTETTYJEN MAINIOIDEN UUSI ELÄMÄ

Mainiot vaatteet on tehty huolella. Haluamme, että ne saavat pitkän ja hyvän elämän sisarukselta, serkulta ja kaverilta toiselle.  Mainiot on tarkoitettu elämään ja leikkeihin, laita ne kiertämään! 

Olemme tehneet kierrättämisen sinulle helpoksi: lähetä käytetyt Mainiot meille ja me hoidamme kaiken puolestasi. Saat korvauksena lahjakortin Mainion verkkokauppaan.

Kierrätyskumppanimme on Ninyes, joka on Euroopan ensimmäinen ja ainoa käytettyjen, vain vastuullisesti tuotettujen lastenvaatteiden kauppapaikka. Ninyesistä löydät myös parhaat käytetyt Mainiot.

Hyvitämme sinulle jokaisesta myyntiin kelpaavasta vaatteesta puolet sen oletetusta myyntihinnasta lahjakortin muodossa Mainion verkkokauppaan. 

MIKSI?

Jotta käytetyt Mainiot olisivat mukana eri lasten leikeissä mahdollisimman pitkään ja jotta niiden kierrättäminen eteenpäin olisi sinulle mahdollisimman helppoa, turvallista ja hyödyllistä. Mitä pitempi yksittäisen vaatteen käyttöaika on, sitä pienempi sen kokonaisvaikutus luonnolle on. Kierrättämällä voimme pienentää vaatteista syntyvää hiilijalanjälkeä.

MITÄ?

YES, PLEASE:

Kaikki Mainio-mallistojemme vaatteet. Vaatteiden tulee olla ehjiä, puhtaita, siistejä ja jälleenmyyntikelpoisia. Mainion lahjakortin saa ainoastaan Mainion vaatteista.

NO THANKS:

Likaiset, tahraiset, karvaiset tai rikkinäiset vaatteet, alusvaatteet ja sukat, kopiovaatteet tai jo loppuunkäytetyt vaatteet. Mallikappaleet, joiden Mainio-tuotemerkki on leikattu kahtia. Pipoja tai muita talven asusteita ei oteta vastaan maalis-heinäkuun aikana. Shortseja, hameita, lyhythihaisia vaatteita tai kesän asusteita ei oteta vastaan elo-helmikuun aikana.

MITEN?

1. Täytä ja lähetä Mainio x Ninyes re.wear lomake.

2. Lähetä myytävät vaatteet Ninyesille käyttämällä Matkahuollon ennakkoon maksettua palautuskoodia 9545051. Osoite: Ninyes Oy, Vattuniemenkatu 5, 00210 Helsinki. Koodi toimii vain Suomessa. Liitä lähetyksen mukaan nimesi, puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. 

Voit myös tuoda vaatteet meille Mainion showroomille Helsinkiin erikseen sopimanasi ajankohtana. Sovithan ajasta sähköpostitse, info@mainioclothing.com.

3. Kun palautus on otettu vastaan ja käsitelty, saat sähköpostiisi lahjakortin Mainion verkkokauppaan.

Hyvitämme sinulle jokaisesta myyntiin kelpaavasta vaatteesta puolet sen oletetusta myyntihinnasta lahjakortin muodossa Mainion verkkokauppaan. Lahjakortti on voimassa kolme kuukautta antopäivästä. 

4. Tutustu käytettyjen Mainioiden mallistoon: ninyes.fi/collections/mainio.

Siinä kaikki!

TÄYTÄ JA LÄHETÄ

Mainio x Ninyes re.wear ohjelman ehdot:

Toimita käytetyt Mainio-vaatteet Mainio x Ninyes re.wear -palveluumme. Hyvitämme sinulle jokaisesta myyntiin kelpaavasta vaatteesta puolet sen oletetusta myyntihinnasta lahjakortin muodossa Mainion verkkokauppaan. Lahjakortti on voimassa kolme kuukautta antopäivästä. Myymme vaatteet yhteistyökumppanimme Ninyesin sivustolla. Ohjelma on tällä hetkellä toiminnassa vain Suomessa.

Vaatteiden tulee olla ehjiä, tahrattomia, karvattomia, puhtaita ja hajuttomia, ja niissä tulee olla tuotemerkki jäljellä. Tuotemerkin tulee olla ehjä. Mallikappaleita tai kakkoslaadun tuotteeita, joissa niskamerkki on leikattu kahtia, ei hyväksytä myyntiin. Re.wear ohjelmaan eivät kelpaa likaiset tai rikkinäiset vaatteet, alusvaatteet ja sukat, kopiovaatteet tai jo loppuunkäytetyt vaatteet - siis sellaiset millä ei ole myyntiarvoa. Pakkaa tuotteet huolellisesti kestävään lähetyspussiin tai laatikkoon - emme korvaa kuljetuksessa kadonneita tai vaurioituneita tuotteita. Liitä mukaan nimesi ja puhelinnumerosi, sekä täytä etukäteen myyntilomakkeemme.

Saat hyvityksen toimittamistasi vaatteista 2 viikon kuluessa kun olemme vastaanottaneet toimituksen & vahvistaneet tuotteiden myyntikelpoisuuden. Vähennämme lahjakortin arvosta toimituskulut 5,90 € /toimitus. Voit myös toimittaa vaatteet meille Mainion toimistoon, jolloin toimituskuluja ei tietysti veloiteta. Lahjakortti toimitetaan myyntilomakkeella jättämääsi sähköpostiosoitteeseen, ja se on voimassa 3 kuukautta Mainion verkkokaupassa.

Tavoitteenamme on, että kaikki vaatteet saavat uuden käyttäjän. Ninyesillä on oikeus todeta, että tuote ei täytä yllä olevia ohjeita ja ole jälleenmyyntikelpoinen. Tällöin asiakkaalla on mahdollisuus saada k.o. tuotteet takaisin 5,90 € toimituskuluja vastaan.

Toimivien yhteystietojen jättäminen on tärkeää. Tarvitsemme vähintään nimesi, puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Mainio tai Ninyes eivät ole vastuussa mahdollisista kustannuksista tai häiriöistä, jos asiakas on jättänyt väärät tai puutteelliset yhteystiedot, ei lue lähettämiämme viestejä tai ei vastaa niihin. Emme vastaa tai tee hyvityksiä toimituksista, joista puuttuu asiakkaan nimi ja yhteystiedot.

MAINIO x NINYES