KÄYTETTYJEN MAINIOIDEN UUSI ELÄMÄ

Mainiot vaatteet on tehty huolella. Haluamme, että ne saavat pitkän ja hyvän elämän sisarukselta, serkulta ja kaverilta toiselle. Mainiot on tarkoitettu elämään ja leikkeihin, laita ne kiertämään! 

Teimme kierrättämisen sinulle helpoksi: lähetä käytetyt Mainiot Ninyesille ja Ninyes hoitaa kaiken puolestasi. Saat korvauksena lahjakortin Mainion verkkokauppaan.

Ninyes hyvittää jokaisesta myyntiin kelpaavasta vaatteesta puolet sen arvioidusta myyntihinnasta. Saat lahjakortin käyttöösi lähes heti, eikä sinun tarvitse odotella vaatteiden myyntiä. Helppoa ja nopeaa!

Kierrätyskumppanimme, suomalainen Ninyes, on Euroopan ensimmäinen ja ainoa käytettyjen, vain vastuullisesti tuotettujen vaatteiden kauppapaikka. Ninyesistä löydät myös parhaat käytetyt Mainiot.

MIKSI?

Jotta käytetyt Mainiot olisivat mukana eri lasten leikeissä mahdollisimman pitkään ja jotta niiden kierrättäminen eteenpäin olisi sinulle mahdollisimman helppoa, turvallista ja hyödyllistä. Mitä pitempi yksittäisen vaatteen käyttöaika on, sitä pienempi sen kokonaisvaikutus luonnolle on. Kierrättämällä voimme pienentää vaatteista syntyvää hiilijalanjälkeä.

MITÄ?

YES, PLEASE:

Kaikki Mainio-mallistojemme aikuisten ja lasten vaatteet ja asusteet sekä kodin liinavaatteet. Tuotteiden tulee olla ehjiä, puhtaita, siistejä ja jälleenmyyntikelpoisia. Oletetun myyntihinnan tulee olla vähintään 10 €.

NO THANKS:

Likaiset, tahraiset, karvaiset tai rikkinäiset vaatteet, alusvaatteet ja sukat, harmaantuneet, haalistuneet tai värjääntyneet vaatteet, kopiovaatteet tai jo loppuunkäytetyt vaatteet. Mallikappaleet tai II-laatu, joiden Mainio-tuotemerkki on leikattu kahtia. Ninyes ei ota vastaan hygieniatuotteita tai pieniä asusteita.

MITEN?

1. Täytä ja lähetä Mainio x Ninyes re.wear lomake.

2. Lähetä myytävät vaatteet Ninyesille. Liitä lähetyksen mukaan nimesi, puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi.
Matkahuollon ja Postin koodit toimivat vain Suomessa.

Matkahuollon palautuskoodi: 954505
Postin asiakaspalautustunnus: 671577

Lähetysosoite:
Ninyes Oy, Veneentekijäntie 18 B, 00210 Helsinki.

3. Kun palautus on otettu vastaan ja käsitelty,
saat sähköpostiisi viestin vaatteiden hyvitysarvosta. Kun olet hyväksynyt hyvitysarvon, saat lahjakortin sähköpostiisi. Ninyes hyvittää sinulle jokaisesta myyntiin kelpaavasta vaatteesta 50 % sen oletetusta myyntihinnasta lahjakortin muodossa Mainion verkkokauppaan kun tuotteen arvioitu myyntihinta on alle 70 €. Kun arvioitu myyntihinta on 70 € tai yli, saat hyvityksenä 70 % tuotteen arvioidusta myyntihinnasta. Kaikkiin hyväksyttyihin tuotteisiin lisätään käsittelykulu 1 € joka vähennetään lahjakortin loppusummasta. Saat lahjakortin noin kahden viikon kuluttua lähetyksestä. Lahjakortti on voimassa kolme kuukautta antopäivästä.

4. Tutustu käytettyjen Mainioiden mallistoon: ninyes.fi/collections/mainio.

Lisätiedot, tarkat ohjeet ja ehdot:
ninyes.fi/pages/re-wear

Seuraa Mainiota ja Ninyesiä somessa ja bongaa ajankohtaiset kampanjat!

Siinä kaikki!

TÄYTÄ JA LÄHETÄ

Mainio x Ninyes Second Hand Collection

Mainion tuotteet ovat nyt myynnissä myös Ninyesin verkkokaupassa!
Klikkaamalla alla olevia tuotteita siirryt suoraan Ninyesin verkkokauppaan.