We root for all kids

“We root for all kids: the explorers, the misfits, the brave ones and the poets. We believe in adventures, field trips, never-ending curiosity and letting kids be kids.”

Mitä on Mainio

Mainiota on uskaltaa. Uskaltaa pitää kiinni periaatteistaan. Uskaltaa suhtautua maailmaan ja sen asukkeihin myötätuntoisesti ja lempeästi.
Uskaltaa kunnioittaa ympäristöä.

Haluamme, että uskallat olla juuri sellainen kuin olet. Haluamme että löydät rohkeuden rikkoa rajoja ja uhmata stereotyyppejä. Haluamme olla sinulle inspiraation lähde ja rohkaisemme sinua inspiroimaan muita.

Oletpa nuori tai vanha, iso tai pieni, lähellä tai kaukana - sinä muutat maailmaa. Me olemme mukana seikkailussasi.

Mainio yhteisö

Mainion yhteisöön kuuluvat kaikki. Isot ja pienet asiakkaat. Yhteistyökumppanit ympäri maailmaa, jotka valmistavat vaatteemme ja asusteemme. Some-yhteisömme. Mallistojemme jälleenmyyjät. Erilaiset ihmiset erilaisine tapoineen tekevät yhteisöstämme ainutlaatuisen. Meidän mielestämme yhdessä tekeminen on paras tapa tehdä asioita, koska yhdessä voimme saavuttaa mitä tahansa. Tervetuloa joukkoomme!

Mainio tiimi

Mainiota tehdään rakkaudella. Huolimatta siitä, että meistä jokaisella on omat vastuualueemme, teemme paljon yhdessä. Meillä on rento ja luovuutta ruokkiva työkulttuuri. Suhtaudumme maailmaan uteliaasti ja arvostamme toistemme erilaisuutta. Se on meidän mielestämme Mainiota.

Mainio kotipaikka

Kotipaikkamme on Helsingissä, Teurastamon vieressä Kalasatamassa. Siellä meillä on työhuone sekä toisinaan myös kauppa. Kesällä meidät voi löytää fiilistelemästä Teurastamon puutarhasta ja talvella nautimme raikkaasta meri-ilmasta rannalla! Siellä Mainion tarinat, hurjat seikkailut ja uudet mallistot saavat alkunsa. Jos tulet tervehtimään, esittelemme Mainion sinulle mielellämme.

Mainio tapa nähdä maailma

Mainio haluaa tehdä parempaa tulevaisuutta. Alusta asti oli selvää, että käytämme ainoastaan eettisiä ja ympäristöystävällisiä materiaaleja ja teemme yhteistyötä vain sellaisten kumppanien kanssa, jotka kantavat vastuuta työntekijöidensä ja planeettansa hyvinvoinnista. Tästä muotoutui yksi Mainion perusarvoista. Tunnemme yhteistyökumppanimme kuin omat taskumme ja tulemme aina olemaan avoimia ja läpinäkyviä.
Tasa-arvoinen yhteistyö on kaiken perusta.